Survivor All Star'da heyecan dolu bir eleme süreci yaşanıyor. İlk eleme adayları Özgür Tetik ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ardından dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü ve dördüncü eleme adayları da belli oldu. İşte yaşananlar ve eleme adaylarının detayları:

OGEDAY'IN SAKATLIK SONRASI DURUMU

Sakatlığından dolayı parkurda kendini test etmeyi planlayan Ogeday, "Tedaviden geldim. İşe yaradı, yaramadı bunu parkurda göreceğim. Bir iğne olacağım. İğne sonuç olarak orayı tedavi etmeyecek, sadece biraz uyuşturacak belki. Kimse oynamamı istemiyor ama bana kalırsa bir şekilde oynayacağım" dedi.

ATAKAN'IN ŞANSSIZLIĞI VE PERFORMANSI

Son dönemde oyunlarda şanssızlık yaşadığını belirten Atakan, performansının iyi olduğunu ancak şanssızlığının devam ettiğini ifade etti. Oyunlarda yaşadığı şanssızlığın kendisini etkilediğini belirten Atakan, umutlu olduğunu ifade etti.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

OGEDAY'IN FENALAŞMASI

Atakan'la çıktığı yarışmada galip gelen Ogeday, oyun sonrasında fenalaştı. Sakatlığın verdiği ağrılarla yerde kıvranan Ogeday'ın yanına takım arkadaşları hemen gelerek yardım etmeye çalıştı. Doktor müdahalesiyle kendine gelen Ogeday, durumuyla ilgili endişeleri üzerine çekti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN SONUCU

Dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım, 12-7'lik skorla Mavi Takım karşısında galip geldi. Bu sonuçla birlikte Kırmızı Takım, dokunulmazlığı kazanarak eleme potasından kurtuldu.

ELEME ADAYLARI

Haftanın en kötü performansını gösteren Avatar Atakan üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. Konseyde Mavi Takım'dan en fazla ismi çıkan Merve Aydın ise dördüncü eleme adayı oldu.

Survivor All Star'da yaşanan bu gelişmelerle birlikte eleme heyecanı giderek artıyor. Takipçiler, eleme potasına giren yarışmacılar arasından kimin Survivor macerasına veda edeceğini merakla bekliyor.