Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlığı için mavi ve kırmızı takım arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı.

Kızılcık Şerbeti Apo’nun son hali ortaya çıktı, beyin kanaması sonra ilk kez görüntülendi Kızılcık Şerbeti Apo’nun son hali ortaya çıktı, beyin kanaması sonra ilk kez görüntülendi

SURVİVOR'DA HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU 

Survivor sunucusu Murat Ceylan, haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ödülünü açıkladı. Kazanan takım, hem bir isim yazmadı hem de İngiltere ödülünün sahibi oldu.

BATUHAN, ALEYNA'DAN ÖZÜR DİLEDİ 

Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu ile İletişim Ödülü'nde konuşmamasının nedeni olarak Batuhan'ın 2022 yılındaki sözlerini gerekçe gösterdi. Batuhan, Aleyna için "Engelli kardeşi üzerinden prim yapıyor" ifadelerini kullanmıştı. Cansu'nun televizyona çıkmak istemediğini belirten Kalaycıoğlu, Batuhan Karacakaya'ya yüklendi.

Batuhan Karacakaya ise o zaman sarf ettiği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek bu durumdan dolayı özür diledi. Acun Ilıcalı, bu gelişme üzerine Aleyna ve kardeşi için bir görüşme ayarlayacağını belirtti.

Survivor Yunus Mere AleynaSurvivor Yunus Mere Aleyna 1

ALEYNA, YUNUS EMRE'YE BAĞIRDI

Aileleri tarafından birbirlerine "uzak dur" uyarılarına maruz kalan Yunus Emre ve Aleyna arasında gerilim tırmanıyor. Yunus Emre'nin Nefise'yi kucağında taşırken Aleyna'nın bacağına çarpmasıyla tansiyon yükseldi ve Aleyna, "Yeter!" diyerek Yunus Emre'ye seslendi.

Survivor Yunus Mere Aleyna 2

Aleyna, dönerek Yunus Emre'ye seslendi; "Yeter, ayağıma vurdun. Ne yapıyorsun? Bir şey konuşuyorum burada" diyerek tepkisini gösterdi. Yunus Emre ise sert bir şekilde karşılık verdi; "Sen nasıl konuşuyorsun? Bir daha bana bağırma" diyerek Aleyna'yı uyardı.

SEN KIRIK MISIN, NE BAĞIRIYORSUN

Aleyna, hıncını alamayarak "İnsanı sakatlamakta bir numarasın" diyerek öfkelendi. Yunus Emre ise "Sen kırık mısın, ne bağırıyorsun?" diyerek cevap verdi. Aleyna, yakın arkadaşına "Kendine gel" diyerek uyarıda bulundu.