Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

Yunus Emre, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Silivri'de yaşayan ve 1.85 boyunda olan Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik okumaktadır. Lise yıllarında yaşadığı kilo sorunuyla mücadele etmiş ve tedavisini tamamladıktan sonra önemli bir kilo verme başarısı elde etmiştir.

SURVİVOR YUNUS EMRE NE İŞ YAPIYOR?

Yunus Emre, modellik kariyeri ile de dikkat çekmektedir. Ajanslara başvurduğu 17 yaşından itibaren katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde boy göstermiş ve modellik kariyerini sürdürmüştür. Ancak hayatındaki ilginç detaylardan biri, sporla olan ilişkisidir. Küçük yaşlardan itibaren dövüşçü olma hayali kuran Yunus Emre, ailesinin izin vermemesi nedeniyle bu hayalinden vazgeçmiştir. Ancak spor salonunda geçirdiği zamanlarda yeteneklerini fark ederek MMA dövüşlerine katılmış ve önemli başarılar elde etmiştir. Şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilenen Yunus Emre'nin, aksiyon filmlerinde rol almayı ve bir dövüş kulübü sahibi olmayı hayal ettiği bilinmektedir.