Survivor All Star 2024'ün kadrosunda yer alan Özgür Tetik, 1975 yılında Yalova'da doğmuştur ve şu anda 49 yaşındadır. Özgür Tetik'in spor hayatı, ortaokul yıllarında basketbol oynamasıyla başlamıştır ve uzun yıllar amatör liglerde basketbol oynamıştır. 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimine başlayan Tetik, sporcu ve antrenör olarak uzun yıllar görev yapmıştır. Triatlonu keşfettikten sonra olimpik triatlon branşında yarışmış ve kariyerindeki gelişimine devam etmiştir. Ayrıca Latin dansları ile de ilgilenen Özgür Tetik, dans gösterilerine ve yarışmalara katılmıştır.

Şarkıcı Çelik ne mezunu, hangi okulda okudu, eğitim durumu nedir? Şarkıcı Çelik ne mezunu, hangi okulda okudu, eğitim durumu nedir?

Özgür Tetik'in Spor Kariyeri

Özgür Tetik, 2 yıllık triatlon macerasının ardından koşu yarışlarına yönelmiş ve yarı maraton ve maraton branşlarında yarışmıştır. 2008 yılından sonra ise sadece koşu ve kuvvet antrenörlüğünde profesyonel olarak devam etmiştir. Son yıllarda ise ultra maratonlarda yarışmış ve başarılı olmuştur. 2014 yılında antrenör eşi Tuğba Tetik ile beraber Running Academy'i kurmuş ve sporcu performans ölçümleri yapmıştır. Ayrıca Technogym ailesi ile çalışmaya başlayan Tetik, Technogym Master Trainer ünvanına sahip olmuş ve koşu eğitimlerini vermektedir.

Özgür Tetik'in Ailesi

Özgür Tetik, 1995 yılında eşi Tuğba Tetik ile evlenmiştir ve çocukları bulunmamaktadır. Özgür Tetik'in evliliği ve aile hayatı hakkında sıkça araştırma yapılmaktadır.

Özgür Tetik'in Survivor All Star 2024 macerası ve hayatı merakla takip edilmektedir.