Survivor'da haftanın son dokunulmazlık maçında mavi-kırmızılı takımlar karşı karşıya geldi. Kavuşma partisinin ardından haftanın son yarışmacısı kaybeden takım arasından seçilecek. Yarışmacı sayısının azalması potaya güçlü isimlerin girmesini sağlarken nefes kesen yarış hız kesmeden devam ediyor. Peki Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024'te haftanın son dokunulmazlık maçını hangi takım kazandı? İşte Survivor eleme adayları...

Survivor'da kıyasıya rekabet devam ediyor. Kadınlar elemelerinin yapılacağı bu hafta son dokunulmazlık maçını kaybeden takım, 4. eleme adayını belirleyecek. Mavi-Kırmızı takımlar haftanın 4. adayının elenmemesi için elinden geleni yaptı. Peki Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024'te haftanın son dokunulmazlık maçını hangi takım kazandı?

SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU, HANGİ TAKIM DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

Denge maçında her iki takım da havuzda rakibini yenmeye çalıştı ve maçın başından itibaren beraberliğini korudu. Haftanın son dokunulmazlık maçının galibi takımına garanti verdi. Maviler dokunulmazlık oyununu 9-10'luk skorla kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızılar, ada tahtasında haftanın son adayını belirledi. Yapılan oylama sonucunda haftanın son eleme adayı Merve oldu.

SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ve haftanın üçüncü eleme adayı olan Kırmızı takımda ismi tahtaya en çok yazılan yarışmacı Aleyna oldu.

Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı! Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı!

SURVİVOR'DA İKİ İSİM BİRDEN ELEME ADAYI YAZILDI

Survivor All Star buluşma partisi öncesinde çekimlerin hızlandırılması nedeniyle dün akşam iki dokunulmazlık oyunu arka arkaya yayınlandı. Kırmızı Takım her iki dokunulmazlığı da kazandı. Mavi takımda Berna ve Damla Can haftanın 1. ve 2.  eleme adayları oldu.

24 Nisan düelloda elenen isim Berna oldu, Aleyna'ya karşı yenilerek adaya veda etti.