Survivor All Star'da birleşme partisi için heyecan dorukta. Program, efsaneleşmiş eski yarışmacılardan oluşan All Star kadrosuyla devam ediyor. Birleşme partisi haftasına girilirken, Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar merakla bekleniyor.

Birleşme Partisi Tarihi Belli Oldu

Survivor 2024 All Star'da birleşme partisi için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı, bayram haftasından önceki ada konseyinde birleşme partisinin 21 Nisan'da yapılacağını açıkladı. Bu partide klasikleşen şarkı yarışmasının yapılacağı bilgisini veren Ilıcalı, Aleyna ve Furkan'ın şarkıcılık yapmaları nedeniyle yarışma dışında kalacaklarını belirtti. Ayrıca partide Aleyna ve yarışmanın sunucusu Murat Ceylan'ın da sahne alacağını duyurdu. Türkiye'den sevilen bir şarkıcının da birleşme partisinde yer alacağı müjdesini verdi.

Kaan Çam nerede, bulundu mu, neden evden kaçtı? Müge Anlı Kaan Çam’ı buldu mu? Kaan Çam nerede, bulundu mu, neden evden kaçtı? Müge Anlı Kaan Çam’ı buldu mu?

Takımlar Ne Zaman Karışacak?

Survivor All Star'da finale doğru yaklaşırken yarışmacı sayısının azalmasıyla takımlar birleşiyor ve bireysel oyunlar başlıyor. Ancak Acun Ilıcalı, takımların karışacağı tarihi henüz açıklamadı. Bu konuda bir gelişme yaşandığında haberimizde yer alacak.

Survivor All Star'da birleşme partisi ile birlikte rekabetin daha da kızışması ve heyecanın doruklara çıkması bekleniyor. Gözler, 21 Nisan'da yapılacak olan birleşme partisine çevrildi.