Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

Survivor All Star 2024 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Berna Canbeldek, televizyon izleyicileri tarafından merak ediliyor. İşte, Berna Canbeldek'in yaşamı ve kariyeri hakkında detaylar:

BERNA CANBELDEK'İN YAŞAMI VE EĞİTİMİ

Berna Canbeldek, 1989 yılında dünyaya geldi. Dans, akrobasi, şarkı söyleme, piyano çalma, ata binme ve kaykay gibi alanlarda eğitim alan Berna, eğitimine State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de devam etti. Ailesiyle birlikte Türkiye'den Almanya'ya göç eden Berna, şu anda Berlin'de yaşamını sürdürmektedir.

BERNA CANBELDEK'İN KARİYERİ

2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ve geniş kitlelerce tanınan Berna Canbeldek, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ardından Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan Berna, 2014 yılında Sahra ile yaşadığı tartışma sonrasında diskalifiye edilerek adadan ayrıldı.
Berna Canbeldek, Almanca, Hollandaca ve İngilizce'yi iyi derecede konuşabilmektedir. 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Boxun Yıldızları programında yer alan Berna, 2018 yılında ise Survivor'a katıldı ancak parkurda yaşadığı talihsiz bir sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

SURVİVOR ALL STAR 2024 YARIŞMASI

Survivor All Star 2024 yarışmasında Berna Canbeldek, etkileyici performansıyla dikkat çekmektedir. Düellolardan başarılı bir şekilde ayrılan Berna, izleyicilerin favori isimleri arasında yer almaktadır. Berna, daha önceki başarısız deneyimlerine rağmen bu sefer başarılı olabilecek mi, merak konusu.