Survivor 2024 All Star sezonu TV8'de nefes kesen anlara sahne oluyor. Nihat ve Turabi'nin sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından, kırmızı takıma ünlü isimler katılıyor. Bu isimlerden biri de eski milli atlet Avatar Atakan. Peki, Avatar Atakan kimdir? İşte detaylar...

AVATAR ATAKAN KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA

Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989'da Sivas'ta doğdu. Spor hayatına basketbol ile başladı, ancak 16 yaşında vücut geliştirmeye yöneldi. 17 yaşında dövüş sporlarına adım atan Atakan, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda parkur rekoru kırarak birincilik elde etti.

2011'de Özbekistan'da IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu oldu ve Türkiye'ye büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı kazandırdı. TPW güreşinde de Soldier lakabıyla tanındı. Glory World Series ile yaptığı anlaşma, kickboks kariyerindeki önemli adımlardan biriydi.

Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım ile Ömer’in sevişme sahnesi geceye damga vurdu, tavla oynarken bir anda soyundu Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım ile Ömer’in sevişme sahnesi geceye damga vurdu, tavla oynarken bir anda soyundu

2016'da Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Ünlüler takımına katılan Avatar Atakan, zorlu mücadelelerin ardından şampiyonluğa ulaştı. Bu başarısını ringlere dönerek Mix Fight Gala'da 81 kilo dünya şampiyonluğu ile taçlandırdı.

Atakan Arslan, sporun yanı sıra sinema ve dizi dünyasında da yer aldı. 2017'de Star TV'de yayımlanan Söz dizisinde Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırdı. 2022'de de Survivor All Star'da yer alarak yarışmayı 9. sırada tamamladı.

2017'de evlendiği Serap Korkmaz ile bir erkek çocuğu olan Avatar Atakan'ın kariyeri ve başarılarıyla tanınmaktadır.