Survivor All Star'da finale gidilirken, yarışmacılar arasındaki eleme heyecanı da doruk noktasına ulaşmış durumda. Favori isimler artık birbirleriyle oynayacakları düello ile adadaki kaderlerini belirleyecekler.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

DUELLODA EŞLEŞEN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU

Performans sıralamasında son sıralarda yer alan Atakan, eleme adayı olarak belirlendi ve Özgür ile karşılaşacak.

YARIŞMANIN YENİ FORMATI

Survivor All Star'da yeni bir format benimsendi. Performansı en düşük olan yarışmacılar eleme potasına adlarını yazdırıyor. Son hafta performansı düşük olan Atakan, bu sefer eleme potasına girmiş durumda.

ELEME GECESİ

Atakan, eleme potasına giren yarışmacılar arasında yer alıyor. Ancak henüz elenip elenmeyeceği eleme gecesi sonrasında netlik kazanacak.

EŞLEŞMELER VE ATIŞ SEÇENEKLERİ

Atakan Özgür ile karşılaşacak ve atış seçeneğini Özgür belirleyecek. Diğer eşleşmede ise Merve, Aleyna ile karşılaşacak ve atış seçeneğini belirleyecek.

Eleme potasındaki yarışmacılar arasında Atakan ve Özgür'ün mücadelesi ile Merve ile Aleyna'nın karşılaşması heyecanı doruğa çıkaracak. Survivor All Star'da finale gidilirken, her adım daha da heyecanlı hale geliyor.