Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden sahne, izleyiciler fark etti, ölüm sahnesini ifşa etti Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden sahne, izleyiciler fark etti, ölüm sahnesini ifşa etti

Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında devam ediyor ve heyecan dolu yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayın akışına göre bu akşam saat 20:00'de yeni bir Survivor bölümü izleyicilerle buluşacak. Survivor All Star 2024, Çarşamba, salı, cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları ekranlara gelmektedir. Ancak yayın akışı değişiklik gösterebileceği için güncel bilgileri takip etmekte fayda var.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın Sunumuyla

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla başlayan Survivor All Star 2024, izleyicileriyle buluşmaya başladığı günden itibaren büyük ilgi görmeye devam ediyor. Heyecan dolu mücadeleler, zorlu parkurlar ve sürprizlerle dolu bölümleriyle Survivor, her hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Her Hafta Yeni Bir Macera

Survivor All Star 2024'ün Çarşamba, salı, cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları saat 20:00'de TV8 ekranlarında izleyicilerle buluştuğunu hatırlatmak isteriz. Bu akşamki bölümde neler yaşanacağı ise merak konusu olarak bekleniyor. Survivor heyecanını kaçırmamak için bu akşam saat 20:00'de TV8'i açmayı unutmayın!