Survivor All Star'ın 21 Mart 2024 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde eleme düellosu heyecanı yaşandı ve adadan ayrılan yarışmacı belli oldu. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Batuhan, Hakan ve Bozok adada kalmak için mücadele ettiler. İlk turda Hakan ve Özgür, finalde ise Bozok ve Batuhan karşı karşıya geldi.

İlk turu Hakan ve Özgür kazanırken, finalde Bozok ve Batuhan arasındaki mücadeleyi kaybeden Bozok, Survivor All Star'a veda etti. Bozok, veda konuşmasında, "Turabi'nin Instagram'daki yazdığı şeyi gördüm, Turabi'yi aradım gidiyor musun dedim, gidiyorum dedi. Dedim ben de geleceğim, sörf tahtamı aldım aracıma koydum ve buraya geldim." şeklinde konuşarak duygularını paylaştı.

Settar Tanrıöğen müjdeyi verdi; Diziye geri döneceğim Settar Tanrıöğen müjdeyi verdi; Diziye geri döneceğim

Öte yandan, önceki gün iletişim ödülünü kazanan kırmızı takımın eğlenceli anları da geceye renk kattı. Survivor All Star'ın 21 Mart 2024 tarihli bölümünde yaşananlar, izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. Survivor'da yaşanan gelişmeler ve eleme düellosunu kazanan isimler, izleyiciler tarafından merakla beklenmekteydi.

Survivor All Star'dan elenen Bozok'un ardından, diğer yarışmacılar için ise mücadele devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda da yarışmanın heyecanı artarak devam edecek gibi görünüyor. Takipçiler, Survivor All Star'da yaşananları ve yarışmacıların performanslarını yakından takip ediyorlar.