TV8 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Survivor All Star 2024, büyük final için geri sayıma başladı. Hızlı elemelerin başlamasıyla birlikte, yarışmanın ne zaman sona ereceği merak konusu haline geldi. Son eleme turunda Sercan Yıldırım'ın adaya veda etmesiyle birlikte, her hafta kaptanlık mücadelelerinin ardından yeni takımlar oluşturulmaktadır. Haftalık elemelerin artık ikiye düşmesiyle, Survivor 2024 finalinin tarihi araştırmaları hız kazanmış durumda.

SURVİVOR ALL STAR 2024 FİNAL TARİHİ BELİRSİZ

Survivor All Star 2024 final tarihi henüz netlik kazanmış değil. Geçtiğimiz yılın finali, 13 Haziran Salı günü İstanbul Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirilmişti. Bu yılın final tarihiyle birlikte büyük ödül de sahibini bulacak. Finale dair resmi tarih açıklandığında, bu bilgi haberimizde yer alacak.

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

SURVİVOR SON ELEME ADAYI: ÖZGÜR

Survivor All Star'da yeni dönemle birlikte başlayan dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, konsey toplandı. Yapılan oylama sonucunda Özgür, 4 oy alarak haftanın 1. eleme adayı olarak belirlendi. Kadın ve erkek yarışmacıların isimlerinin artık açıkça yazılacağı yeni kurala göre belirlenen bu adaylık, Survivor All Star 2024'ü izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor.