Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Söylemezsem Olmaz programında tansiyon yükselmeye devam ediyor. Programın yorumcularından Arto'nun Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk hakkında yaptığı açıklamalara Diva, canlı yayına bağlanarak sert tepki gösterdi.

Kaos Sürüyor

Söylemezsem Olmaz programında geçtiğimiz günlerde Yağmur Çevik'in ayrılması ve Bircan Bali'nin geri dönmesiyle başlayan karmaşa devam ediyor. Bali'nin Dilan Polat hakkında ortaya attığı iddialar nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığı söylenmişti. Bali, bu süreç sonuçlanana kadar yayında olmayacağını duyurmuştu.

Bülent Ersoy'dan Sert Tepki

Dün yayınlanan programda Arto'nun Haluk Şentürk hakkında konuşması üzerine Bülent Ersoy, canlı yayına bağlanarak tepki gösterdi. Ersoy, "Hediyelerini alırken, kabul ederken, hatta kendisini taciz ederken, 'Ay şu çok güzelmiş bunu da al bize' dediğiniz zamanları unuttunuz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Ben bunamadım. Aklı başında öleceğim" dedi.

'Ortaliği Ayağa Kaldırırım'

Arto, Ersoy'un sözleri karşısında Şentürk'ün eski arkadaşı olduğunu ve hatıralardan bahsettiğini söyleyerek kendisini savunmaya çalıştı. Ancak Diva, sözlerine "Seni sevmiyorum" diyerek başladı ve şöyle devam etti: "Siz eski arkadaşlarınız hakkında hala böyle nasıl yorum yapabiliyorsunuz. Kime gideceğim başka? Ben menajer olarak bir sürü insanla çalışmadım. Siz beni arayamazsınız. Size cevap vermem. Sizi hiç sevmiyorum. Çünkü siz yalancısınız. İnsanın sinirlerini bozmayın. Ben ortalığı ayağa kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı."

Editör: Zeliha YAKUT