Ece Uslu, Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden biri olarak yeni bir projeye imza atıyor. Son olarak Şahane Hayatım dizisinde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu, yeni sezonda Siyah Kalp dizisinde başrolü üstlenecek. Bu projeyle ekrana dönüş yapacak olan Ece Uslu, izleyicilerini merakla bekleyenler arasında yer alıyor.

Ece Uslu111

Kerem Alışık ile Yeniden Ekran Karşısında

Siyah Kalp dizisinde Ece Uslu'ya eşlik edecek isim ise usta oyuncu Kerem Alışık olacak. İkilinin dizideki partnerliği, projeye olan ilgiyi daha da artırıyor. Ece Uslu ve Kerem Alışık gibi deneyimli ve başarılı oyuncuların aynı projede buluşması, izleyiciler için büyük bir heyecan kaynağı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler

Keremalışık1112222

Ece Uslu'nun Kariyerindeki Başarılar

Ece Uslu, Zerda, Kara Melek, Karagül ve Sevgili Geçmiş gibi başarılı dizilerdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş bir isim. Bu sefer de Siyah Kalp dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Uslu'nun, yeni projesinde nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

Dizinin Detayları Henüz Belli Değil
Henüz çekim tarihleri ve dizi konusuyla ilgili net bir bilgi verilmese de, izleyicilerin heyecanla beklediği Siyah Kalp dizisinin ne zaman yayınlanacağı büyük bir merak konusu. İzleyicilerin, Ece Uslu ve Kerem Alışık'ın başrolde olduğu bu yeni diziyle ilgili beklentileri oldukça yüksek.

Editör: Murat Serdar Yıldız