Şişli Gayrettepe'de bulunan Masquerade adlı gece kulübünde meydana gelen yangın faciasında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. Olay, Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında gerçekleşti.

İddialara göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 14 katlı binanın en alt katında bulunan gece kulübünde tadilat çalışmaları sırasında sahnenin yanında bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle yangın çıktı ve kulüp hızla alevler içinde kaldı. Yangının büyümesiyle birlikte kulüp ve bina dumanla kaplandı.

O sırada içeride bulunanlar, duman nedeniyle mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak yangın kontrol altına alınana kadar kulüpte ve binada bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca yangında ağır yaralanan 1 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bursa'da Piknik Alanında Yer Kapma Kavgası: Jandarma Müdahale Etti Bursa'da Piknik Alanında Yer Kapma Kavgası: Jandarma Müdahale Etti

Yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Faciada hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz açıklanmadı. Olayla ilgili gelişmeleri takip edeceğiz.

Takip Et