CNBC-e, uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönüyor. İzleyicilerin uzun zamandır özlemini duyduğu bu kanal, yeni içerikler ve tanıdık yüzlerle karşımıza çıkıyor. Yapılan incelemeler sonucunda, kanalın içerik ve sunucu kadrosu hakkında bilgiler gün yüzüne çıktı.

CNBC-e Geri Dönüyor: Yayınlanacak Programlar ve Yeni Yüzler Ortaya Çıktı

CNBC-e'nin yeni gündüz kuşağında ekonomi odaklı programlar ön planda olacak. "Sabah Notları"nda Meryem Kenan, güne ekonomi gündemiyle başlayacak. "Para Ekranı"nda ise (09:00-12:00), Şafak Tükle, ekonomi dünyasındaki gelişmeleri izleyicilere aktaracak. Öğlen kuşağında ise Naz Özdeğirmenci, ekran başında olacak.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Öğleden sonra ise Pazartesi ve Cuma günleri Süheyla Yılmaz, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise Güzem Yılmaz Ertem, Bloomberg HT'den tanıdık isimlerle ekonomi sohbetlerine ev sahipliği yapacak. 16:00'da ise "Son Baskı" adlı program, Melis Hazal Karagöz'ün sunumuyla ekranlarda olacak. Bu kuşakta, ekonominin önde gelen isimleriyle söyleşiler yapılacak.

Simpsonlar

Simpsonlar ve Diğer Programlar Geri Dönüyor

Akşam saatlerinde ise "Simpsonlar" ile nostaljik bir esinti yaşanacak. Haftanın beş günü BBC'nin sevilen yarışma formatı "Letterbox", Yiğit Kirazcı'nın sunumuyla izleyicilerle buluşacak.

CNBC-e'nin eskiden olduğu gibi dizilerle de dolu olacağı belirtiliyor. Şimdilik "Dexter", "X Files" (10 ve 11. sezon), "The Offer" ve "Gangs Of London" gibi içeriklerin yanı sıra yerli yapım olan Ece Sükan'ın "3 S" programı da dikkat çekiyor.

Kanal

Jimmy Fallon ve Canlı Konserler Unutulmadı

Kanalın klasik programlarından biri olan "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" yeniden yayınlanacak. Ayrıca, sevilen konserler de unutulmadı. 2CELLOS, Nora Jones, Andrea Bocelli gibi sanatçıların konserleriyle izleyiciler keyifli zaman geçirecekler.

Editör: Havva Andırır