Genç oyuncu Sıla Türkoğlu, çocukluk dönemine ait fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından gündeme gelen 'estetik' iddiası hakkında konuştu. Ünlü isim, yüzünün neden çok değiştiğini açıkladı.

SILA TÜRKOĞLU, 'ESTETİK' İDDİALARINA YANIT VERDİ

Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde yıllar önceki hali sosyal medyaya düşmüş ve gündeme 'estetik' konuları çıkmıştı. Bir markanın yüzü olan Türkoğlu, markanın davetinde estetik konusuyla yine gündeme geldi. Daha önce hakkında çıkan estetik iddialarına yanıt veren Türkoğlu, "Estetiğim yok. Olsa da kimseyi ilgilendirmez" demişti.

Survivor Yunus Emre'nin motivasyon görüntüleri! Kendine sarıldı olay oldu! Survivor Yunus Emre'nin motivasyon görüntüleri! Kendine sarıldı olay oldu!

"ÇOK GÜZEL BİR İŞ"

Bir markanın yüzü olan Sıla Türkoğlu, ilkbahar yaz 2024 koleksiyonunun tanıtıldığı partide basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkoğlu, "Enerjimiz tuttu. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Bir seneyi geride bıraktık. Tüm ekiple bütünleştik. Güzel bir enerjiyle çalıştık. Çok güzel bir iş ortaya çıkardık. Bu kombinle karşınıza çıktım" dedi.

"MAKYAJ YAPMAYI ÖĞRENİYORSUN"

Çocukluk dönemine ait fotoğrafların ortaya çıkmasıyla ilgili konuşan Türkoğlu, "Benim estetiğim yok arkadaşlar. Bu fotoğraflar çıkınca biraz düşündüm. Orada çok küçüğüm. Makyaj yapmayı bilmiyorum. Zaman geçtikçe yüzüm oturuyor. Makyaj yapmayı öğreniyorsun. Doğru fotoğraf çektirmeyi öğreniyorsun. Bence tamamen onunla alakalı bir şey" şeklinde konuştu.

"ÇOK KEYİFLİYDİ"

Lansmana katılan güzel isim, geçtiğimiz hafta Cannes film festivalindeydi. Konuyla ilgili Türkoğlu, "Orada çok güzel karşılandık. Çok keyifliydi. Dünya basını da bizimle birlikteydi. Sonrasında biz tatilimizi birkaç gün uzattık" dedi.

Sıla Türkoğlu'nun açıklamaları, genç oyuncunun estetik iddialarına yanıt vermesi ve makyajın yüzünü değiştirebileceği üzerine düşüncelerini paylaşmasıyla dikkat çekti.