"Şarkılar Bizi Söyler" programının bu haftaki konuklarından biri, etkileyici sesiyle ve Karadeniz şarkılarıyla tanınan Şevval Sam oldu. İşte ünlü sanatçının hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler:

Şevval Sam Kimdir?

İstanbul'da 1 Kasım 1973'te doğan Şevval Sam, müzik dünyasına annesi Leman Sam ve babası Selim Sam gibi müzisyenlerin çocuğu olarak adım attı. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda, liseyi ise İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi'nde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı.

1993-1999 yılları arasında eski futbolcu Metin Tekin ile evli kalan Şevval Sam'ın bu evliliğinden Tarık Emir adında bir oğlu bulunmaktadır. Müzik kariyerine 2006 yılında "Sek" adlı albümüyle adım atan Şevval Sam, daha sonra "İstanbul's Secrets" (2007), "Karadeniz" (2008) ve "Has Arabesk" (2010) gibi albümlerle müzikseverlerle buluştu.

Şevval Sam'ın Oyunculuk Kariyeri

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculukla da ilgilenen Şevval Sam, birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. "Süper Baba", "Feride", "Aşkın Dağlarda Gezer", "Gülbeyaz", "Muhteşem Yüzyıl", "Bodrum Masalı" gibi dizilerde başarılı performanslar sergileyen sanatçı, son olarak FOX TV'de yayınlanan "Yasak Elma" dizisindeki performansıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Beyaz Yaka dizisi Metin Demir kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? Beyaz Yaka dizisi Metin Demir kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

Şevval Sam'ın Sevgilisi Kim?

449573
Şevval Sam'ın geçen yazdan bu yana Cem Topçuoğlu ile gözden uzak bir ilişki yaşadığı bilinmektedir.

Şevval Sam'ın müzik ve oyunculuk kariyeri, sanat dünyasındaki etkileyici varlığını sürdürmekte ve hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmektedir.