Geçtiğimiz hafta "Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın 2. günü..." diyerek sosyal medyada paylaşım yapan Serdar Ortaç, bu hafta sonu sahnede sergilediği görüntülerle gündem oldu.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Serdar Ortaç Sahnede Zorlandı ve Şarkı Sözlerini Unuttu

Popbizde adlı Instagram hesabı tarafından paylaşılan videolarda Ortaç'ın sahnede zorlandığı ve şarkı sözlerini hatırlayamadığı görülüyor. Videoda Ortaç, "Neydi oğlum" diyerek müzisyenlerden şarkının sözlerini soruyor.

Serdar Ortaç Eleştiri Okları Hedefinde

Sarhoş olduğu iddia edilen Ortaç'ın bu halleri, sosyal medyada yeni bir eleştiri dalgasına yol açtı. Birçok kullanıcı, Ortaç'ın alkol ve sigarayı bırakma iddiasının samimi olmadığını ve sahnedeki görüntülerinin üzücü olduğunu savundu.

Serdarortaç1117774

Serdar Ortaç MS Hastalığı ve Alkol Kullanımı

MS hastası olan Ortaç'ın, kullandığı ilaçların yanında alkol de tüketmesi uzun süredir tartışma konusu. Ortaç'ın alkol kullanımı, hastalığının seyrini olumsuz etkileyebileceği ve sağlık durumunu riske atabileceği yönünde endişeler de dile getiriliyor.

Serdar Ortaç 24 Haziran Harbiye Konseri İptal Mi Olacak?

"24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfa ile başlayacağım" diyen Ortaç'ın bu konserinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merak konusu. Ortaç'ın sahnedeki bu görüntüleri, konserinin iptal edilmesine yol açabilir mi?

Editör: Murat Serdar Yıldız