Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı "Sen Yaşamaya Bak" filminin devamı niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin yayın tarihi netleşti. Heyecanla beklenen film, 23 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak.

"Sen Büyümeye Bak" Hangi Platformda Yayınlanacak?
"Sen Büyümeye Bak" filmi, orijinal bir Netflix yapımı olarak yalnızca bu platformda yayınlanacak. Film, Mayıs ayının en heyecanla beklenen Netflix içerikleri arasında yer alıyor.

"SEN BÜYÜMEYE BAK" KONUSU

Film, Fırat adlı karakterin eşi Melisa’yı kaybettikten sonra hayata tutunma çabasını konu ediniyor. Oğlu Can ile birlikte yeni bir yaşam kurmaya çalışan Fırat'ın hikayesi, izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Melisa'nın ölümünden bir yıl sonra Fırat'ın hayatına giren yeni birisi, onun için umut ışığı olabilir mi?

"SEN BÜYÜMEYE BAK" OYUNCULARI

Filmde Kaan Urgancıoğlu (Fırat)

Melisa Aslı Pamuk (Sezen)

Mert Ege Ak (Can) gibi isimler başrolde yer alıyor.

Ayrıca Ezgi Şenler

Çağdaş Onur Öztürk

Asaf Baydar

Milane Eren

Alper Baytekin

Perihan Savaş gibi isimler de filmde önemli roller üstleniyor.

Yalan dizisi gerçek mi uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor? Yalan dizisi gerçek mi uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor?

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Kaan Urgancıoğlu, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 9 Mayıs 1981'de doğan Urgancıoğlu, oyunculuk kariyerine 2002 yılında "Karaoğlan" dizisiyle adım atmıştır. "Kampüsistan", "Kara Sevda", "Aşk 101", "Ah Polis Olsam" gibi dizilerde de rol almıştır.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk, Türk model ve oyuncudur. 14 Nisan 1991'de Hollanda'da doğan Pamuk, 2012 yılından itibaren oyunculuk yapmaktadır. "Yer Gök Aşk", "Kurt Seyit ve Şura", "Kara Sevda", "Çarpışma" gibi dizilerde rol almıştır.

"Sen Büyümeye Bak", duygusal ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.