Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon Avrupa kulüplerinin de dikkatini çeken 18 yaşındaki genç yıldız Semih Kılıçsoy için flaş bir gelişme yaşandı. Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Kılıçsoy için teklifini yükseltti.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Semih Kılıçsoysktslklsd

Frankfurt'tan 12 Milyon Euro Teklif:

Geçtiğimiz dönemde Kılıçsoy için 9 milyon Euro teklif veren Frankfurt, bu teklifini revize etti. Habere göre, Frankfurt, Beşiktaş'a 12 milyon Euro transfer teklifi yaptı.

Semih Kılıçsoysdfst5Rwe5

Beşiktaş Teklifi Geri Çevirdi:

Ancak Beşiktaş yönetimi, Hasan Arat başkanlığında bu teklifi geri çevirdi. Kılıçsoy'un potansiyeline inanan ve onu uzun vadede planlayan siyah-beyazlılar, genç yıldızın bonservis bedelini daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Semih Kılıçsoyrur7Rt7R

Kılıçsoy Bu Sezon Parladı:

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 resmi maça çıkan Semih Kılıçsoy, 11 gol atarken 2 de asist yaptı. Sol açık, sağ açık ve santrfor pozisyonlarında oynayabilen Kılıçsoy, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Semih Kılıçsoydfgfadfath

Kılıçsoy'un Sözleşmesi ve Değeri:

Kılıçsoy ile Beşiktaş arasındaki sözleşme 30 Haziran 2028 tarihine kadar devam ediyor. En güncel verilere göre; Kılıçsoy'un 8 milyon Euro market değeri bulunuyor.

Semih Kılıçsoycvcvcvcv

Diğer Talipler de Var:

Semih Kılıçsoy'un peşinde Borussia Dortmund ve Atletico Madrid gibi dev kulüplerin de olduğu biliniyor. Beşiktaş yönetimi, Kılıçsoy'dan en yüksek faydayı elde etmek için transfer görüşmelerini titizlikle sürdürüyor.