Didem Uzel'in eşi Selim Sarı hakkında merak edilenler sonunda cevap buldu! Ünlü oyuncunun duygusal paylaşımıyla birlikte Selim Sarı'nın kim olduğu ve hayatıyla ilgili detaylar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İşte, Didem Uzel'in eşi Selim Sarı'nın kimliği, nereli ve kaç yaşında olduğuyla ilgili bilgiler:

Selim Sarı Kimdir?

Didem Uzel'in eşi Selim Sarı, finans dünyasında önemli bir yere sahip bir iş insanıdır. Detaylı bilgileri kamuoyuyla paylaşmasa da, iş hayatındaki başarısı ve ailesine olan bağlılığıyla tanınır. 2012 yılında Didem Uzel ile evlenen Sarı, Wall Street'te borsa işleriyle uğraşmaktadır. Ayrıca çiftin, 6 yaşında Leo Sarı adında bir oğulları bulunmaktadır.

Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları Haftada Bir Gün Kapalı! Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları Haftada Bir Gün Kapalı!

Selim Sarı Nereli ve Kaç Yaşında?

Selim Sarı'nın doğum yeri ve yaş bilgisi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Didem Uzel'in eşi olarak tanınan Sarı'nın iş hayatındaki başarıları ve aile yaşamındaki mutluluğuyla dikkat çektiği bilinmektedir.

Didem Uzel'in duygusal paylaşımı, çiftin 10. evlilik yıl dönümünü kutladığı özel bir anı yansıtmaktadır. Pandemi sürecinde Türkiye'ye dönen Didem Uzel, bu mutlu günü sosyal medya üzerinden duygusal bir paylaşımla kutlamış ve takipçileriyle mutluluğunu paylaşmıştır.

Editör: Zeliha YAKUT