Ünlü şarkıcı SELEN Görgüzel, yaptırdığı estetik operasyonlar sonrası bandajlı haldeki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Görgüzel'in estetik operasyonlarının detayları da merak konusu oldu. Yapılan operasyonlar arasında deri yüz germe, göz kapaklarını aldırma, yüzündeki dolguları temizletme ve gıdı düzeltme işlemleri olduğu belirtildi. Operasyonların 9 saat sürdüğü ve Görgüzel'in bu işlemler için 650-700 bin TL civarı bir ücret ödediği iddia edildi. Görgüzel'in operasyon sonrası dostlarına "Bu işlemlerle ben artık 70'ime kadar idare ederim" dediği öğrenildi.

Öte yandan, Görgüzel'in geçtiğimiz yıllarda sahnede detone olduğu haberleriyle ilgili de konuştuğu belirtildi. Programda, bir gün sahnede Kayahan'ın şarkısını okurken detone gibi göründüğü bir videoyu ele aldığını ve sürekli bu tarz haberlerle uğraştığını ifade ettiği aktarıldı. Görgüzel, bence başarılı olduğunu, iyi ve güzel olduğunu söyleyerek bu tarz eleştirilere karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.

Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak? Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak?