Görgüzel'in son dönemdeki değişimi dikkat çekiyor. Estetik operasyonlar geçirerek yeni bir görünüm kazanan Görgüzel, sosyal medyada da sık sık paylaşımlarda bulunuyor ve takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

S E L E N G Ö R G Ü G Ü Z E L 1

Ancak son yaşadığı olay, Görgüzel'in gündemde kalmasına neden oldu. Bir kulüpte sahne alırken 300 bin TL değerindeki bileziğini kaybeden Görgüzel, bulana ödül vereceğini açıkladı. "Geçtiğimiz günlerde çıktığım bir kulüpte ünlü bir markaya ait 300 bin TL'lik altın bileziğimi düşürdüm. Kulis fotoğraflarında kolumdaydı, belli ki sahnede düşmüş. Bulup getirene ödül vereceğim" şeklinde konuşan Görgüzel, kayıp bileziğinin peşinde.

Volkan Demirel kiminle evli, eşi kim, neden boşanıyor? Volkan Demirel kiminle evli, eşi kim, neden boşanıyor?

S E L E N G Ö R G Ü G Ü Z E L 2

SELEN GÖRGÜGÜZEL KİMDİR?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979'da İstanbul'da doğdu. 50. Yıl Tahran Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part-time olarak çalışmaya başladı. İlk evliliğini 18 yaşında yapan Görgüzel, 2003 yılında bu evlilikten ayrıldı ve bir kızı oldu.

S E L E N G Ö R G Ü G Ü Z E L 4

Kariyerine 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ''Zirvedeki Sesler'' isimli programı sunarak adım atan Görgüzel, daha sonra çeşitli kanallarda kendi hazırlayıp sunduğu programlarla dikkat çekti. Oyunculuk kariyerinde ise "Mahallenin Muhtarları", "Avrupa Yakası", "Belalı Baldız", "Emanet", "Deli Duran", "Oğlum İçin", "Tılsım Adası", "Pars Narkoterör", "Ağlamak Yok", "Doktorlar", "Kurtlar Vadisi" gibi dizilerde başarılı performanslar sergiledi.

S E L E N G Ö R G Ü G Ü Z E L 3

Selen Görgüzel, sinema ve tiyatro alanlarında da kendini gösterdi. "Renklerde Kaybolan Hayat" adlı filmde Semiha Berksoy'un gençliğini oynadı ve "Karmakarışık" adlı tiyatro oyununda Susan Phılıpes rolüyle sahne aldı. 2012 yılında müzik piyasasına giren Görgüzel, "Çocuk Kadınım" adlı maksi single'ıyla dikkatleri üzerine çekti.

Selen Görgüzel'in Instagram hesabı ise "selengorguzelofficial".