NGM imzalı Şehrazad dizisi, yeni sezonunda ses getireceği düşünülen bir kadroya sahip olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye son olarak katılan genç bir oyuncu, 'Sıla' karakterine hayat verecek ve bugün sete çıktı.

Gelecek sezon ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak dizi, ünlü oyuncu Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı bir yapım. Şehrazad dizisinde komiser 'Mahir'i canlandıracak olan yetenekli oyuncunun partneri ile arasında 15 yaş farkı olduğu belirtiliyor.

Dizinin kadrosunda dikkat çeken bir diğer isim ise Su Burcu Yazgı Coşkun oldu. Coşkun, dizide 'Mahir'in imkansız aşkı olan yörük kızı 'Canfeza' karakterine hayat verecek.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un partner olduğu açıklamasının ardından dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer yıldızlar da belli oldu.