Şehidimiz Bekir Atacan'ı, şehadetinin 16. yılında evinde ve kabri başında düzenlenen programla dualarla yâd ettik. Programa 12. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hakan KOCABAŞ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanlığı,

Untitled (7)

Kuvayi Milliye ve Mücahitler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Demir, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, şehidimizin ailesi, diğer şehit aileleri ve gazilerimiz katılım sağladılar.

Sağanak yağış sadece Osmaniye’yi vurmadı, Şanlıurfa’da yağış vatandaşa zor anlar yaşattı Sağanak yağış sadece Osmaniye’yi vurmadı, Şanlıurfa’da yağış vatandaşa zor anlar yaşattı

Untitled (4)

Bu anlamlı etkinlik, şehidimizin hatırasını canlı tutmak ve aziz ruhuna dualar göndermek için düzenlendi. Programın katılımcıları arasında önemli isimler ve şehit yakınları bulunarak, birlik ve beraberlik duyguları güçlendirildi.

,Untitled (6)

Şehidimizin ailesi ve diğer şehit aileleri ile gazilerimiz, bir araya gelerek birbirlerine destek verdiler ve şehit Bekir Atacan'ın emanetine sahip çıktılar.

Untitled (2)

Şehitlik mertebesi, milletimizin en yüce değerlerinden biridir ve her zaman saygı ve minnetle anılmalıdır. Bu tür programlar, şehitlerimizi ve onların ailelerini unutmadığımızı göstermenin yanı sıra, vatan ve millet sevgisini canlı tutmak adına önemli birer vesiledir.

Untitled (1)

Dualarımızla şehidimiz Bekir Atacan'ı rahmetle anıyor, ailesine ve tüm şehit ailelerine sabır ve güç diliyoruz.