Genç ve yetenekli müzisyen Sefo, son yıllarda müzik piyasasında yükselişe geçen ve Z kuşağı tarafından beğeniyle dinlenen bir isim. Dünyaca ünlü sanatçılarla iş birlikleri yapan Sefo, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Peki Sefo kimdir, aslen nerelidir, hangi şarkılarıyla tanınır?

Sefo Kimdir Kaç Yaşında Nereli, Sevgilisi Kim?

Sefo, gerçek adıyla Seyfullah Sağır, 16 Mart 1998 tarihinde Samsun'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun'da tamamlayan Sefo, müziğe olan ilgisini henüz ortaokul yıllarında keşfetti.

Sefo Müzik Kariyeri Nasıl Başladı?

Sefo, 2013 yılında ilk kaydını aldı ve yakın arkadaşı T One ile "Sokaktan" isimli bir albüm yaptı. 2015-2018 yılları arasında internet üzerinden yayınladığı çalışmalarla dikkat çeken Sefo, 2018 yılında ilk şarkısı "Yalan" ile müzik kariyerine başladı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Sefo Hangi Şarkılarıyla Tanınır?

"Yalan"dan sonra "Poz", "Up Down", "362", "Derdi Ne?", "Başa Sar", "Rest", "Kaybol", "Neredeyim?", "Geri Gel", "Ardından", "YOUNGSTAR", "İhtiyacım Yok", "Liman", "Toz Duman", "Bonita", "Bilmem mi?", "Affettim", "Mírame", "Yarım Kalır", "Tutsak", "Isabelle", "Kördüğüm" ve "Şahane" gibi şarkılarla tanınır.

Sefo Hakkında Bilinmeyenler Ne?

Sefo, 1.74 cm boyunda ve 80 kg ağırlığındadır.
Bekardır.
Galatasaraylıdır.
İstanbul'da özel bir üniversiteden mezun olmuştur.
İstanbul'da yaşamaktadır.
Göz rengi kahverengidir.
Sefo'nun Başarısının Sırrı Nedir?

Sefo'nun başarısının sırrı, özgün tarzı, samimi şarkı sözleri ve Z kuşağını yakından anlaması olarak gösterilebilir.

Editör: Murat Serdar Yıldız