Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Seda Sayan'ın yakın arkadaşı Esra Özmen, Sayan'ın evliliği ve eşiyle arasındaki yaş farkı hakkında açıklamalarda bulundu.

SEDA SAYAN VE ÇAĞLAR ÖKTEN'İN EVLİLİĞİ

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, 24 Nisan'da Beşiktaş'ta bir otelde sürpriz bir nikah töreniyle evlenmişti. Nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yapmıştı.

ESRA ÖZMEN'İN AÇIKLAMALARI

Esra Özmen, Seda Sayan'ın enerjisinin çok yüksek olduğunu belirtti. "Onunla yaşamak her babayiğidin harcı değil. Enerjisi tavan. 3-5 yaş küçük bile olsa onun yanında olmaz, daha küçük olması lazım. Seda Sayan zamansız ve yaşsızdır" şeklinde konuştu.

Mansur Yavaş'ın abisi Aladdin Yavaş kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdir? Mansur Yavaş'ın abisi Aladdin Yavaş kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdir?

SANATÇILARIN SAHNE KOSTÜMLERİ

Özmen, sanatçıların sahne kostümleri hakkında da görüşlerini paylaştı. "Kadın sanatçılar sahnede seksi olmalı ama çıplaklığa karşıyım. Gülşen ve Simge aşırı açık giyiniyor ama onlara yakışıyor. Ben asla onların giydikleri kıyafetleri giymem, kendime yakıştırmam" dedi.

Seda Sayan'ın evliliği ve yaş farkı hakkındaki bu açıklamalar, kamuoyunda merak uyandırmaya devam ediyor.