Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

90'lı yıllarda şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emel Müftüoğlu'nun kızı Çağrı Müftüoğlu da annesinin izinden giderek ünlü bir şarkıcı haline geldi. İlk olarak annesinin 'Kal Benimle' şarkısını seslendirmesiyle adını duyuran Çağrı Müftüoğlu, şimdilerde müzik listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

EMEL MÜFTÜOĞLU'NUN KIZI ÇAĞRI MÜFTÜOĞLU: ANNEMİN İZİNDEN GİDİYORUM

Emel Müftüoğlu'nun kızı Çağrı Müftüoğlu, annesinin ünlü şarkısı 'Kal Benimle'yi seslendirmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde müzik dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan 41 yaşındaki Çağrı Müftüoğlu, annesinin izinden giderek başarılı bir kariyere sahip oldu. Özellikle annesine olan benzerliğiyle de dikkat çeken Çağrı Müftüoğlu, müzik listelerinde üst sıralarda yer alarak adından söz ettiriyor.

EMEL MÜFTÜOĞLU'NUN KIZI ÇAĞRI MÜFTÜOĞLU'NUN MÜZİK KARİYERİ

Çağrı Müftüoğlu, İzmir'de dünyaya geldi ve Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitim aldı. 2009 yılında kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkaran Çağrı Müftüoğlu, annesi Emel Müftüoğlu ile birlikte 'Kal Benimle' adlı şarkıda düet yaparak müzik dünyasına adım attı. Şimdilerde başarılı bir şarkıcı olan Çağrı Müftüoğlu, annesi gibi güçlü bir sahne kariyerine sahip olmakla birlikte oyunculuk alanında da başarılı çalışmalara imza atmaktadır.

MAHMUT TUNCER'İN KIZI GİZEM TUNCER DE ÜNLÜ BİR ŞARKICI

Ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer de annesi gibi şarkıcılık alanında önemli bir kariyere sahip. Müzik ve oyunculuk eğitimi alan Gizem Tuncer, son dönemde verdiği kilolar ve imajıyla da dikkat çekiyor. Sesi kadar güzelliğiyle de tanınan Gizem Tuncer, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine sahip. Mahmut Tuncer'in kızının da şarkıcı olduğunu öğrenenler oldukça şaşırmıştı.