Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’dan İstanbul’a dönüş yaptığını açıklayan şarkıcı Doğuş yaşadığı sağlık problemiyle gündeme geldi. Ufak bir rahatsızlık için hastaneye giden Doğuş, apar topar ameliyata alınacağını öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Arpa tarlasını fareler bastı Arpa tarlasını fareler bastı

Uyan, Gamsız, Ağla, Sensiz Ne Yaparım, Can Dayanmaz, Yan Yüreğim gibi şarkıları dillere dolanan şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da sahneye çıkmıştı. Uzun zamandır ailesiyle Azerbaycan’da yaşayan şarkıcı, İstanbul’a dönüş yaptığını söyleyerek hayranlarını heyecanlandırmıştı.

'AZERBAYCAN'DAN DÖNDÜM'
Konuya ilişkin ‘’Azerbaycan'dan İstanbul'a döndüm. Çocuklarım gidip geliyor, ben gidip geliyorum’’ açıklamasında bulunan ünlü isim, erkek sanatçıların estetik operasyon yaptırmasıyla ilgili sorulan soru karşısında ise estetik itirafında bulunmuş ve ‘’Botoks başka bir şey. Dokunuş olabilir. Yaş aldıkça maalesef gerekebilir. Ama estetik erkeği bozan bir şey. Çok yakıştıramıyorum açıkçası. Burnumda yıllar önce nefesle ilgili bir sıkıntı vardı. Burnumun sol tarafı komple kapalıydı. Doktor maalesef burnumu çökertti. Dava açacaktım vazgeçtim. Daha sonra burnumu düzeltmişlerdi. Tek estetiğim bu. Benim başka bir estetiğim yok arkadaşlar. Erkek adam estetik yaptırmaz.’’ ifadelerini kullanmıştı.

HASTANELİK OLDU
Kısa bir aranın ardından konser sahnelerine geri dönen 49 yaşındaki şarkıcı son olarak yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme geldi. Ufak bir rahatsızlığı üzerine hastaneye başvuran Doğuş, öğrendiği gerçekle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

BÖBREĞİNDE KİST OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Müge Dağıstanlı'nın paylaştığı habere göre; Ufak bir rahatsızlık için hastaneye giden Doğuş, böbreğinde 12 santimlik bir kist olduğunu öğrendi. Şarkıcı kontroller sonrası acil ameliyata alınması gerektiğini öğrendi.