Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Kaza, Şanlıurfa - Diyarbakır kara yolunun Siverek ilçesine bağlı kırsal Gerçek Mahallesi yakınlarında gerçekleşti.

Kazaya Karışan Araçlar ve Can Kayıpları
Haçım Karaca'nın kullandığı 59 TM 100 plakalı otomobil ile Abdullah Aslantaş'ın yönetimindeki 06 DOY 733 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Haçım Karaca ve Baran Karaca hayatını kaybetti.

Yaralılar ve Tedavi Süreci
Kazada ağır yaralanan Abdullah Aslantaş, Medeni Aslantaş, Emrah Aslantaş, Ümran Aslantaş, Bilal Özdemir ve Recep Yıldız ise ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yol üzerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kaza yerini inceleyerek soruşturma başlattı.

Trafiğe Kapanan Yol ve Son Durum
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Hamza Yusuf aslen nereli, Müslüman mı, kaç yaşında ve kimdir Hamza Yusuf aslen nereli, Müslüman mı, kaç yaşında ve kimdir

Şanlıurfa Siverek'te meydana gelen bu üzücü kaza, bölgede geniş yankı uyandırmış ve olayın detayları merak konusu olmuştur.