Beşiktaşdsjffjd

Bu sezon ligde şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Beşiktaş'ta flaş bir ayrılık yaşanıyor. Yönetimin, sezon sonunda genç stoper Tayyip Talha Sanuç ile yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Beşiktaşgsfgs

Salih Uçan ve Cenk Tosun'un Durumu

Beşiktaş'ta bu sezon performansları tartışma konusu olan Salih Uçan ve Cenk Tosun'un da sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor. Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Galatasaray derbisi öncesi iki oyuncu için derbiden sonra görüşme yapılacağını söylemişti. Yönetim, Salih Uçan ve Cenk Tosun ile sözleşme görüşmelerini sezon sonuna bırakarak performanslarını gözlemleyecek.

Beşiktaşşşdfd

Tayyip Talha Sanuç'un Durumu

Beşiktaş'ta uzun süredir forma şansı bulamayan Tayyip Talha Sanuç, 10 aylık sakatlığının ardından 18. haftada forma şansı bulmuştu. 21. haftadaki Pendikspor maçında alınan 4-0'lık mağlubiyetin faturası Talha'ya kesildi ve Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos o maçtan sonra genç oyuncuya forma vermedi.

Beşiktaşşşşşşşşş

Ayrılık Nedenleri

Tayyip Talha Sanuç'un Beşiktaş'tan ayrılmasının en büyük nedeni forma şansı bulamaması olarak gösteriliyor. 23 yaşındaki stoper, bu sezon ligde sadece 4 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Talha'nın, Beşiktaş'tan ayrılması halinde başka bir kulüpte daha fazla forma şansı bulmak istediği düşünülüyor.

Beşiktaş Teknik

Sürpriz Ayrılık

Passolig neden kaldırılıyor, iptal mi oldu, yerine ne gelecek? Maç biletleri nereden alınacak? Passolig neden kaldırılıyor, iptal mi oldu, yerine ne gelecek? Maç biletleri nereden alınacak?

Tayyip Talha Sanuç'un Beşiktaş'tan ayrılması, camiada şaşkınlık yarattı. Genç oyuncunun, potansiyeli nedeniyle Beşiktaş'ta önemli bir rol oynayacağı düşünülüyordu. Ancak, forma şansı bulamaması ve teknik direktörle yaşadığı problemler, Talha'nın Beşiktaş'tan ayrılmasına neden oldu.

Beşiktaş001