Sinema ve Televizyon Dünyasına Adım Atışı

2006 yılında Serdar Akar'ın "Barda" filmiyle sinema dünyasına adım atan Bademci, daha sonra aynı yönetmenin yapımcılığını üstlendiği "Elveda Rumeli" dizisinde rol alarak televizyon kariyerine de hızlı bir giriş yaptı.

Tiyatro Tutkusu ve Başarıları

Salih Bademci kimdir? Salih Bademci kaç yaşında, nereli, evli mi? - Kim  Kimdir Haberleri

Oyunculuğun yanı sıra tiyatro sahnelerinde de kendine yer bulan Bademci, 2007'de "Siyah Beyaz ve Renkli (SBR)" adlı tiyatro topluluğunu kurdu. Farklı toplulukların oyunlarında rol alırken tiyatro tutkusunu da sürdürdü ve performansıyla 15. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri'nde Seçici Kurul Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Yıldızı Parlayan Projeler ve Karakterler

Salih Bademci, kariyerinde unutulmaz karakterlere hayat verdi. "Zeytin Tepesi"ndeki Akın, "Ulan İstanbul"daki Ceyhun ve "Kiralık Aşk"daki Sinan Karakaya gibi rolleriyle izleyicilerin sevgisini kazandı. "İstanbullu Gelin" dizisinde canlandırdığı Fikret karakteriyle ise adeta gönüllere taht kurdu.

Aile Hayatında Mutlu Adımlar: İmer Özgün'le Evliliği

2015 yılında "İstanbullu Gelin" dizisinde rol aldığı dönemde tanıştığı İmer Özgün ile hayatını birleştiren Bademci, mutlu bir evliliğin kapılarını açtı. Çiftin bu birlikteliğinden İklim adında bir kızları oldu.

İşte İmer Özgün'ün Başarı Dolu Yolculuğu

1987 yılında İstanbul'da doğan İmer Özgün, Fenerbahçe Lisesi'ndeki eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne adım attı ve oyunculuk tutkusunu keşfetti.

Dizi Dünyasında Parıldayan Yetenek

En İyi Erkek Oyuncu Seçilen Salih Bademci Kimdir? Salih Bademci Hangi Dizi  ve Filmlerde Rol Aldı? - Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi

Sınıf, Dudaktan Kalbe, Kalpsiz Adam, Avrupa Yakası gibi sevilen dizilerde rol alan Özgün, Hanımın Çiftliği ve Beyaz Karanfil gibi yapımlarda da kendine önemli bir yer edindi. "İstanbullu Gelin" dizisinde de başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Mutlu Bir Aile: Salih Bademci ile Evliliği

İmer Özgün, "İstanbullu Gelin" dizisinde rol aldığı dönemde set arkadaşı olan Salih Bademci ile hayatını birleştirdi. Mutlu bir evliliğin temellerini atan çift, birlikte geçirdikleri zamanı ve ailelerini sosyal medyada sıkça paylaşıyorlar.