Şahane Hayatım Ne Zaman Final Yapacak?

Entrika ve gerilim dolu hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyen "Şahane Hayatım" dizisi final yaptı. Now TV'de yayınlanan dizi, 30. bölümüyle 5 Haziran Çarşamba günü ekrana veda etti.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Şahane Hayatım 3

Şahane Hayatım Neden Final Yapıyor?

Düşük reytingler: Dizinin final yapmasının en büyük sebebinin düşük reytingler olduğu tahmin ediliyor. Dizinin son bölümleri istenilen reytingleri alamadığı için kanal yönetimi final kararı aldı.
Hikayenin sonu: 30. bölümle birlikte Şahane Hayatım'ın hikayesinin de sonuna gelineceği düşünülüyor. Senaristler, hikayeyi 30 bölüme sığdırmayı başardı ve yeni bir sezona gerek kalmadı.

Şahane Hayatım

Şahane Hayatım Final Bölümünde Neler Oldu?

Onur suçunu itiraf edecek mi? Fragmanda "Ben katil değilim!" diyen Onur, işlediği suçun bedelini ödemek zorunda kalacak. Final bölümünde Onur'un suçunu itiraf edip etmediği ve bunun Macit ile olan ilişkisini nasıl etkileyeceği merak konusu.
Şebnem, Onur'u kurtarabilecek mi? Onur'u bu zor durumdan kurtarmak için elinden geleni yapan Şebnem, Didem'in de engelini aşmak zorunda kalacak.
Macit intikamını alacak mı? Demir'in ölümüyle yıkılan Macit, Onur'dan intikamını almak için her şeyi göze alacak.
Didem'in son hamlesi ne olacak? Didem, Şebnem ve Onur'un planlarını bozmak için beklenmedik bir hamle yapacak. Bu hamle, finalin en belirleyici anlarından biri olacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız