Özge Yağız, sağlıklı beslenme ve sporu hayatının vazgeçilmezleri olarak belirtiyor. Günlük beslenme düzeninde mevsim sebzelerine ağırlık veren Yağız, günde iki ana öğün tüketiyor ve bol su içmeye özen gösteriyor. Ayrıca, spor rutininin de yaşamının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtiyor.

ÖZGE YAĞIZ ZAYIFLAMA SIRRINI PAYLAŞTI 

Yağız'ın zayıflık sırrının altında yatan anahtar ise su ve kahve kombinasyonu. Gününü su ve kahve ile başlatan oyuncu, ardından 15 dakikalık yoga veya kitap okuma seansı ile güne hazırlanıyor. Kahvaltısını genellikle dizi veya film izleyerek gerçekleştiren Yağız, bu sırada sağlıklı besinlerle beslenmeyi tercih ediyor.

Özge Yağız 2

Özge Yağız'ın kilo verme yöntemi ise iki öğünden oluşan dengeli bir diyet programıyla şekilleniyor. Sabah kahvaltısında yulaf ezmesi veya tam buğday gevrekleri, meyve, ve bir avuç fındık veya bademi tercih ederken, akşam yemeğinde ise ızgara tavuk veya balık, bulgur pilavı veya kahverengi pirinç, ızgara sebzeler ve yeşil salata gibi sağlıklı seçeneklere yöneliyor.

Özge Yağız 3

İşte ünlü oyuncunun zayıflama sırları:

GÜNDE 2 ÖĞÜN BESLENİYOR

Yağız, beslenme düzenini çeşitli mevsim sebzelerini tüketmeye odaklayarak sağlıklı bir şekilde sürdürdüğünü belirtti.

SIRRI: SU + KAHVE

"Su+kahve eşliğinde başlıyorum günüme. Hemen yatak odasını toplamaya koşuyorum orası dağınıkken evde hiçbir şeye odaklanamıyorum çünkü."

Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun eşi kim, meğer o isimle 10 yıl bir yastığa baş koymuş Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun eşi kim, meğer o isimle 10 yıl bir yastığa baş koymuş

15 DAKİKA YOGA
"Ajanda kontrolünden sonra 15 dakika yoga ya da kitap okuma, tamamen o anki ruh halim karar veriyor, ardından kahvaltı. Genelde dizi-film izleyerek yapıyorum kahvaltımı."

2 ÖĞÜNDEN OLUŞAN KİLO VERDİREN DİYET LİSTESİ

Öğün 1: Sabah (Kahvaltı):
 Bardak su
Siyah kahve (şekersiz, süt eklenmeden)
 Yulaf ezmesi veya tam buğday gevrekleri (süt veya yoğurt ile tercih edilebilir)
Yarım muz veya başka bir meyve
Bir avuç fındık veya badem

Öğün 2: Akşam Yemeği:
Bardak su
Siyah kahve (şekersiz, süt eklenmeden)
Izgara tavuk göğsü veya balık filetosu
 Bulgur pilavı veya kahverengi pirinç
 Izgara sebzeler (örneğin; brokoli, kabak, patlıcan)
Yeşil salata (marul, roka, salatalık, domates gibi çeşitli yeşillikler ile)