Türkiye'nin en popüler YouTuber'larından olan Ruhi Çenet'in YouTube kanalı, üçüncü kez çalındı. Kanal, geçtiğimiz günlerde bir kez daha hacklenerek kontrolü dışındaki kişilerin eline geçti.

Ruhi Çenet'in 9 milyona yakın abonesi bulunan YouTube kanalı, geçmişte de benzer bir saldırıya maruz kalmıştı. Önceki hacklenme olayında tüm videolar silinmiş ve yaklaşık 300.000 abone kaybı yaşanmıştı. Ünlü YouTuber, kanalını geri aldığını duyurmuştu.

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990 tarihinde Aydın'da doğdu. Çocukluğunu Manisa ve Bandırma'da geçirdikten sonra üniversite eğitimini Hindistan'da tamamladı ve 2011 yılında Türkiye'ye döndü. Türkiye'ye döndükten sonra YouTube platformu için video içerikleri üretmeye başladı ve kısa sürede Türkiye'nin önde gelen YouTuber'larından biri haline geldi.

Arda Güler’in sevgilisi Duru Nayman kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Arda Güler’in sevgilisi Duru Nayman kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Çenet'in videoları bilgilendirici, eğitici ve belgesel tarzında olup, bağımsız bir belgesel yapımcısı olarak da tanınır. Ayrıca, Ağustos 2019'da Cansu Gizem Çenet ile evlenmiştir.

Ruhi Çenet'in kanalı, 2022 Ocak ayı itibarıyla İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dillerinde de içerik üretmeye devam etmektedir.