RU DİZİSİ'NİNDE BAŞROLDE KİMLER OYNUYOR?

Medyapım tarafından hazırlanan ve Gain platformunda seyirciyle buluşmaya hazırlanan Ru dizisi, dikkat çekici oyuncu kadrosu ve gizemli konusuyla merak uyandırıyor.

Zafer Algoz

Bahadır Karataş'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda, ünlü isimler Meryem Uzerli, Burak Berkay Akgül, Şevval Sam, Emre Karayel, Derya Alabora, Zafer Algöz ve Hira Koyuncuoğlu gibi yer alıyor.

Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

M E R Y E M U Z E R L İ000000000

RU DİZİSİ'NİN OYUNCULARI KİM?

Başrol oyuncusu Meryem Uzerli, Almanya'da doğup tiyatro eğitimi aldıktan sonra Türkiye'de Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle tanındı. Diğer yandan, Burak Berkay Akgül reklam filmleriyle başladığı oyunculuk kariyerine Maria ile Mustafa ve Safir gibi yapımlarda önemli rollerde yer alarak devam etti. Şevval Sam, hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyeri olan bir isimdir ve Süper Baba'dan itibaren birçok projede rol almıştır. Emre Karayel, geniş kitlelerce 1 Kadın 1 Erkek dizisinde tanınmış ve Son Yaz, Sarmaşık Zamanı gibi yapımlarda da rol almıştır.

Meryem Uzerli

Derya Alabora, tiyatro kökenli bir sanatçı olup Şaşıfelek Çıkmazı dizisiyle tanındı ve birçok film ve dizi projesinde yer aldı. Zafer Algöz, uzun yıllardır sektörde olan bir isimdir ve pek çok başarılı projede rol almıştır.

Hira Koyuncuoglu

Son olarak, Hira Koyuncuoğlu, Adını Feriha Koydum ve İstanbullu Gelin gibi dizilerdeki performanslarıyla tanınmıştır.

Ş E V V A L S A M00000000000

RU DİZİSİ'NİN KONUSU NE?

Henüz resmi bir açıklama olmamakla birlikte, Ru dizisinin gizemli ve çarpıcı bir hikayeye sahip olduğu söylenmektedir. Detaylar açıklanır açıklanmaz, konuyla ilgili bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Emre Karayel

RU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR KIYAFET KOMBİN FİYATLARI NE?

Ru dizisi, sadece oyuncularıyla değil, aynı zamanda kıyafetleri ve çekim mekanlarıyla da dikkat çekiyor. Oyuncuların tercih ettiği kıyafet markaları ve fiyatları ile çekimlerin gerçekleştiği İzmir'in Urla ilçesindeki mekanlar hakkında detaylı bilgileri yakında paylaşacağız

Derya Alabora

Editör: Murat Serdar Yıldız