Reynmen'in son dönemde evlilik haberleriyle gündeme gelmesi, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran'ı merak konusu haline getirdi. Peki, Emire Cansu Kurtaran kimdir? İşte merak edilenler...

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR

1996 yılında Bursa'da doğan Emire Cansu Kurtaran, İngiltere'de yaşamını sürdürüyor. Eynsford College mezunu olan Kurtaran, hayatına İngiltere'de devam ediyor. Miss Turkey 2017 yarışmasının finalistleri arasında yer aldı, ancak finale kalamadı.

Emire Cansu Kurtaran Kimdir 2

Rylo Huncho kaç yaşında, aslen nereli ve kimdir? Ne iş yapar, mesleği nedir? Rylo Huncho kaç yaşında, aslen nereli ve kimdir? Ne iş yapar, mesleği nedir?

EMİRE CANSU KURTARAN, REYNMEN İLE EVLENİYOR MU

Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş, uzun süredir Emire Cansu Kurtaran ile birlikte. İlişkilerini genellikle gözlerden uzak yaşayan çift, son zamanlarda evlilik planlarıyla gündeme geldi. Reynmen, sevgilisine evlilik teklifi etti ve çift, sosyal medya hesaplarından evleneceklerini duyurdu. Bu gelişme, hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Emire Cansu Kurtaran Kimdir 1

Geçtiğimiz aylarda parmağında yüzükle görülen Reynmen, evlilikle ilgili sorulara romantik bir cevap vererek "Büyüsü bozulmasın. Bir şeyler yaşanmadan insan kendini tanıyamıyor. Ben romantik bir insanmışım. Bu yönümü yeni yeni keşfettim" demişti.