Sivasspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Rey Manaj, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Süper Lig'de oynadığı 33 maçta 22 gol ve 2 asistlik performansıyla başarılı bir sezon geçiren Manaj, transfer piyasasında da adından sıkça söz ettiriyor.

TEKLİFLERİN ARTMASI VE BONSERVİS BEDELİ BELİRLENMESİ

Teknik direktör Bülent Uygun'un açıklamalarına göre, Rey Manaj için Sivasspor'a 2-3 takımdan transfer teklifi geldiği ve bu tekliflerin yönetim tarafından değerlendirildiği belirtiliyor. Süper Lig kulüpleriyle de adının geçtiği Manaj için İngiltere Premier Lig, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A ve Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden de tekliflerin geldiği ifade ediliyor.

Sivasspor'un Rey Manaj için belirlediği bonservis bedelinin 15 milyon euro olduğu ve bu rakamın altına inmeyi düşünmedikleri aktarılıyor. Ancak Türkiye'den herhangi bir takımın Rey Manaj için Sivasspor'un kapısını çalmadığı da haberde yer alıyor.

Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri

MANAJ'IN PERFORMANSI VE KARİYERİ

27 yaşındaki Rey Manaj, bu sezon Sivasspor formasıyla gösterdiği performansla öne çıkıyor. Golcü oyuncu, attığı gollerle takımına önemli katkılar sağlarken, ligde ve kupada toplamda 33 maçta forma giydi. Süper Lig'e yeni damga vuran isimlerden biri haline gelen Manaj'ın önümüzdeki dönemde hangi takıma transfer olacağı ise merakla bekleniyor.