REAL MADRİD - CADİZ KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

La Liga'nın 34. haftasında Real Madrid, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 17:15'te Cadiz'i konuk edecek. Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak bu önemli maçta, milli futbolcumuz Arda Güler ilk 11'de sahaya çıkacak.

REAL MADRİD - CADİZ KARŞILAŞMASININ ÖNEMİ

Real Madrid, şampiyonluk ipini elinde tutuyor ve bu maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan edebilir.
Cadiz ise küme düşmemek için mücadele ediyor.

REAL MADRİD - CADİZ TAKIMLARI TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMALARI

Carlo Ancelotti (Real Madrid): "Cadiz zor bir rakip olacak. Ama biz kendi sahamızda kazanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz."
Sergio González (Cadiz): "Real Madrid çok iyi bir takım. Ama biz de pes etmeyeceğiz ve ligde kalmak için mücadele edeceğiz."

CANLI İZLE G. Saray Ekmas-Pınar Karşıyaka maçı (17 Mayıs) beinsports şifresiz mi, G. Saray Ekmas-Pınar Karşıyaka yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE G. Saray Ekmas-Pınar Karşıyaka maçı (17 Mayıs) beinsports şifresiz mi, G. Saray Ekmas-Pınar Karşıyaka yayın bilgileri, nereden izlenir?

REAL MADRİD - CADİZ KARŞILAŞMASI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kanal: Exxen ve S Sport
Tarih: 4 Mayıs Cumartesi
Saat: 17:15
Stadyum: Santiago Bernabeu Stadyumu, Madrid

REAL MADRİD - CADİZ KARŞILAŞMASINDA ARDA GÜLER İLK 11'DE OLACAK

Milli futbolcumuz Arda Güler, ilk kez Santiago Bernabeu'da lig maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta Real Sociedad maçında 1 gol 1 asistle oynayan Güler, bu maçta da fark yaratmaya çalışacak.

REAL MADRİD - CADİZ KARŞILAŞMASININ DETAYLARI

Real Madrid, bu sezon ilk kez Thibaut Courtois'yu kalede görecek. Belçikalı kaleci, sezon öncesi yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyememişti.
Real Madrid, bu maçı kazanması ve Barcelona'nın da Girona deplasmanında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

REAL MADRİD - CADİZ KARŞILAŞMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...