MAÇ SAATİ VE YAYIN BİLGİLERİ

Şampiyonlar Ligi yarı finali | Bayern Münih ile Real Madrid yenişemedi -  Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Real Madrid-Bayern Münih maçı, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Mücadele, bu akşam 22:00'de başlayacak ve Türkiye'deki futbol tutkunları, TV8,5 kanalından şifresiz olarak naklen izleyebilecekler. Maçın yönetiminde ise Polonyalı hakem Szymon Marciniak görev yapacak.

MADRİD'İN SAHA AVANTAJI

UEFA Şampiyonlar Ligi: Bayern Münih: 2 - Real Madrid: 2- Gaziantep Ekspres  Gazetesi

Real Madrid, evindeki avantajını sonuna kadar kullanmak için sahaya çıkacak. Son 7 maçında 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Madrid ekibi, Bayern Münih'e karşı da oldukça etkili bir performans sergilemiş durumda. Şampiyonlar Ligi'nde son 8 karşılaşmada rakibine kaybetmeyen Real Madrid, bu süreçte 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında? Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında?

Arda Güler'in 90 dakikalık mücadelede forma şansı bulup bulamayacağı ise merakla bekleniyor. İspanyol devinin tur için sahadaki hedefi net: Finale yükselmek!