Popstar yarışmasıyla tanınan ve bir dönem popüler olan Özlem Güneş, tesettüre girerek adını değiştirdi. Özlem Güneş, jüri tarafından dekolte giymediği için eleştirilere maruz kalmıştı. Şimdi ise adını Mekselina olarak değiştiren Güneş, yaşadığı değişimi ve tesettüre geçiş hikayesini anlattı.

Özlem Güneş, Popstar Alaturka macerasını ve tesettüre geçiş sürecini anlattığı bir programda, yarışmadan sonra yaşadığı zorlukları ve hayatındaki dönüşümü paylaştı. Güneş, sanatçı olmak istediği için dekolte giymediği için eleştirildiğini ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini belirtti. Son sahnesinde midesinin bulandığını ve o anın son sahnesi olduğunu söyleyen Güneş, 8. haftada yapımcının kulisine giderek elenmek istediğini açıkladı.

Özlem Güneş, sahne hayatını bıraktıktan sonra dini konular üzerine araştırmalar yapmaya başladığını ve eşinin kendisini aldattığını öğrendikten sonra hayatının değiştiğini dile getirerek, tesettüre girmeye karar verdiğini açıkladı. "İslam'da kendimi buldum" diyen Güneş, adını değiştirirken sadece sosyal medya hesabı açarken bu ismi düşündüğünü ve sayfanın öyle kaldığını belirtti.

0X0 Popstar Aydanin Son Hali Ortaya Cikti Avuclarim Kaniyor Sarkisiyla Unlenmisti 1662888841700

Popstar Özlem Güneş'in yaşadığı dönüşüm ve tesettüre geçiş hikayesi, onun hayatındaki önemli bir dönüm noktasını ve kişisel tercihlerini yansıtıyor. Bu kararla birlikte Güneş, yeni bir hayat tarzı benimseyerek daha huzurlu ve içsel olarak daha tatmin edici bir yaşam sürdürmeyi seçmiş gibi görünüyor.

Şehrazad dizisi Süreyya kim oynuyor, gerçek adı ne, (Özlem Türkad) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim? Şehrazad dizisi Süreyya kim oynuyor, gerçek adı ne, (Özlem Türkad) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim?