Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen 31. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) başvuru süreci tamamlandı ve adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor. Başvurular, 4 - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında alındı ve değerlendirme süreci devam ediyor. Adaylar, başvuru sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığı resmi web sitesi olan pa.edu.tr üzerinden öğrenebilecekler.

POMEM Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

POMEM başvuru sonuçları, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü açıklanması planlanıyor. Adaylar sonuçları, E-Devlet bilgileri üzerinden de sorgulayabilecekler.

POMEM Sınav Ücreti Nasıl Yatırılır?

2024 BAT sigaraları hangileri, neden yasaklandı? BAT sigaraları 2024 tam listesi, sigara çeşitleri BAT kimin? 2024 BAT sigaraları hangileri, neden yasaklandı? BAT sigaraları 2024 tam listesi, sigara çeşitleri BAT kimin?

Dönem POMEM Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar, sınav ücretini yatırmaları gerekecek. Sınav ücreti ve hesap bilgileri, www.pa.edu.tr adresinden duyurulacak. Adaylar, belirlenen tarihte sınav ücretini yatırarak kayıtlarını tamamlayabilecekler.

Fiziki Mülakat Ne Zaman Yapılacak?

POMEM Giriş Sınavları'na katılmaya hak kazanan adaylar, önce ön sağlık kontrolünden geçirilecekler. Daha sonra Fiziki Yeterlilik Sınavı ve Mülakat Sınavı gerçekleştirilecek. Adaylar, sınavlar hakkında detaylı bilgiyi internet üzerinden ilan edilen yer ve tarihte öğrenebilecekler.

POMEM başvuru süreci ve sınavlarıyla ilgili güncel bilgilere ulaşmak için Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesini takip etmekte fayda var.