Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.

AŞKLARININ İLK ADIMLARI

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz ağustos ayında İngiltere'ye tatile gitmiş ve Deniz'in mutluluktan ağladığı bir anlarını sosyal medyada paylaşmışlardı. Bu paylaşım, ikilinin ilişkilerindeki ciddiyeti gözler önüne sermişti. Yıldırım da bu paylaşıma kırmızı kalp emojisiyle karşılık vererek mutluluğunu dile getirmişti.

EVLİLİK TEKLİFİ 

Deniz'in bir süre sonra parmağında tektaş olduğu görülen bir karesini paylaşmasıyla evlilik teklifi aldığı iddiaları doğrulanmıştı. Ünlü çift, bu teklifin ardından evlilik hazırlıklarına hız verdi.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI VE DESTEK

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, yakın zamanda evlenecekler. İlk olarak gelinlik ve damatlık seçimleri için arayışa giren çift, daha sonra birlikte oturacakları ev için alışveriş yapmaya başladı. Deniz, setten kalan zamanlarında düğün ve ev için yapılacaklara vakit ayırıyor. Aileleri ve arkadaşları da bu süreçte destek oluyor.

Bahar'ın Dora'sı annesi kim, güzel oyuncunun annesi Yeşilçam yıldızı çıktı! Bahar'ın Dora'sı annesi kim, güzel oyuncunun annesi Yeşilçam yıldızı çıktı!

DÜĞÜN TARİHİNİN BELİRLENMESİ

Çiftin evlenmeye hazırlandığı bilgisi gelirken, düğün tarihinin yakın zamanda belirleneceği öğrenildi. Bu mutlu günlerinde Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.