Pınar Altuğ, Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Şimdiki Aklım Olsaydı" programına konuk oldu ve magazin programı sunuculuğunu neden bıraktığını açıkladı. Ünlü oyuncu, bu kararı almasının arkasındaki sebepleri detaylarıyla anlattı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

Magazin Programı Sunuculuğunun Bırakılma Sebepleri

Hafızalara "Çocuklar Duymasın" dizisindeki Meltem karakteri ile kazınan Pınar Altuğ, 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptıktan sonra bu görevi bırakmıştı. Armağan Çağlayan’ın programında, bu kararının arkasındaki nedenleri şu şekilde açıkladı:

"Haberlere Karşı Tepkiler"

"O zaman şöyle bir şey yapıyordum, 'Bu haber çok saçma, ben bunu böyle sunmam.' Magazin programı sunmaktan vazgeçmemin iki sebebi vardı; biri, sürekli videolara karşı çıkmam. Bu çok saçma diye sürekli tepki gösteriyordum."

"Kıyafet Konusu"

"İkincisi de pazar günü yayınlanan bir programda, deri bir mini etek, üstüne dik yakalı bir küçük kazak ve altına çizme giyiyordum. Bana dediler ki gece elbisesi giyeceksin. Ne kadar saçma? Pazar sabahı ekrana gelen insanlar yatakta pijamalarıyla, ellerinde çayları kahveleri ya da kahvaltı masasında oturup seyredecekler. Gece elbisesiyle ekranda olmak ne kadar saçma! Saçmalamayın Allah aşkınıza diye karşı çıktığım için magazin programı sunmaktan vazgeçtim."

Pınar Altuğ’un Açıklamaları

Pınar Altuğ, magazin programı sunuculuğunu bırakma nedenlerini bu sözlerle ifade etti. Kendi doğruları ve izleyicilere olan saygısı nedeniyle bu kararı aldığını belirten Altuğ, kariyerine oyunculuk ve farklı projelerle devam etmeyi tercih etti.

Editör: Zeliha YAKUT