Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in ifşaatları sonrasında Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki kampına yapılan baskın iddiaları gündemde büyük yankı uyandırdı.

Gülen'in Akrabalarının Kaçırılması İddiaları

Ebuseleme Gülen'in "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığı iddialarıyla birlikte, Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki kampında yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Gülen'in, ruh ve beden sağlığını kaybettiği iddiaları nedeniyle daha sakin bir yere götürüldüğü, ancak örgüt içinden bir saldırıya uğrayabileceği korkusuyla bölgeden uzaklaştırıldığı belirtiliyor.

Tartışmaların Hüküm Sürdüğü Çiftlikte

Gülen'in Pensilvanya'daki kampında görüşemeyen akrabaları ile örgüt yöneticileri arasında sert tartışmalar yaşandığı iddia ediliyor. Özellikle, Fethullah Gülen'in sağlık durumu ve güvenliği konularında yaşanan görüş ayrılıkları, kamp içindeki gerginliği arttırmış durumda.

Sosyal Medyadan İfşalar

Ebuseleme Gülen'in sosyal medya üzerinden yaptığı ifşalar da dikkat çekiyor. Gülen, örgüt yöneticilerinin himmet paralarıyla yabancılara içki ısmarladığını ve suç işlettiklerini iddia etti. Ayrıca, Türkiye'de işlenen suçların yanı sıra ABD'de de suç işlettirildiğini belirterek örgüte sert eleştirilerde bulundu.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 24 TEMMUZ ÇARŞAMBA 2024 || Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 24 TEMMUZ ÇARŞAMBA 2024 || Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri

Tr724'ten Mesaj

FETÖ'nün yayın organı Tr724'te yayınlanan bir videonun Ebuseleme Gülen'e mesaj olduğu ileri sürüldü. Videoda, firari Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın sözlerine atıfta bulunularak, "başarının tam yanındayken" ifadesiyle anlamlandırılan mesaj, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Editör: Mehmet Çetil