NE ZAMAN VE HANGİ FREKANSTAN İZLENECEK?

Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv serisi 5. maça uzadı - Bursada Bugün - Bursa  bursa haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasındaki bu büyük kapışma, 7 Mayıs Salı günü saat 21:15'te başlayacak. Basketbolseverler, bu çekişmeli maçı S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak izleyebilecekler.

PANATHINAIKOS'UN HIRSLI HEDEFLERİ: FİNAL FOUR'A ULAŞMAK

Panathinaikos, Ergin Ataman kumandasında zafere koşuyor. Takım, tur atlayıp EuroLeague'in zirvesi olarak kabul edilen Final Four'a gitmek için kararlı. Stratejilerini belirleyen deneyimli kadro, sahada en iyi performansı sergilemek için adeta bir askeri birlik gibi hazır.

MACCABI TEL AVIV'İN DİRENİŞİ: ZAFERE DOĞRU YOLCULUK

Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos maç sonucu: 88-95 | Ergin Ataman'lı PAO,  seriyi 2-2'ye getirdi! - Basketbol Haberleri - Spor

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa alkolü fazla kaçırdı, ehliyeti elden gitti!

Maccabi Tel Aviv ise Panathinaikos'un karşısında sağlam bir direnç göstermeye hazırlanıyor. Rakiplerine meydan okumak için kolları sıvayan ekip, etkili bir savunma ve hücum stratejisiyle sahaya çıkacak. Takım, EuroLeague yolculuğunda kritik bir adım atmayı hedefliyor.

HEYECANIN ZİRVESİ: MAÇIN KADERİ

Bu mücadele, EuroLeague'in heyecan dolu atmosferinde unutulmaz anlara sahne olacak. Panathinaikos ve Maccabi Tel Aviv arasındaki çekişmeli karşılaşma, izleyenlere gerilim dolu dakikalar yaşatacak. İki takımın da kazanmak için ter dökeceği mücadele, basketbolseverlerin yüreklerini ağızlara getirecek.