MFÖ'nün efsanevi üyesi Özkan Uğur'un geçtiğimiz yıl kaybının ardından, grup isminin 'MF' olarak değiştirilmesiyle ilgili eşi Aysun Aslan Uğur'un yaptığı açıklamalar gündemde. Aysun Uğur, bu süreçteki duygularını ve MFÖ'nün yaşadığı değişiklikleri dile getirdi. İşte detaylar:

Özkan Uğur'un Eşi Aysun Aslan Uğur'dan Açıklamalar

MFÖ, Özkan Uğur'un kaybının ardından grup ismini 'MF' olarak değiştirdi. Bu değişiklikle ilgili Aysun Uğur, "Kızmadım, tek sözüm şu: Biraz durun!" dedi.
Aysun Uğur, "MF olarak sahneye çıktıklarını medyadan öğrendim. Büyük cesaret, bravo yani! Kızmadım, tek sözüm şu: Biraz durun!" şeklinde konuştu.

Aysun Uğur'dan MFÖ ve Yeni Dönem Hakkında Duygusal Açıklamalar

Özkan Uğur'u kaybetmenin acısı hala taze olan Aysun Uğur, "Mazhar ve Fuat için hayat çok zor olacak" diyerek MFÖ'nün diğer üyeleri için endişelerini dile getirdi.
Aysun Uğur, dostlarına da teşekkür ederek, "Biz o günlerde en büyük desteği de vefayı da Cem Yılmaz’dan gördük. Allah razı olsun ve o çocuğun tuttuğunu altın etsin." ifadelerini kullandı.

Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak? Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak?

Özkan Uğur'un Ardından Yaşanan Süreç ve Aysun Uğur'un Duyguları

Aysun Uğur, "Ölenle ölünmüyor ama yaşamak da eskisi kadar renkli ve kolay olmuyor. Ölüm acısı çok ama çok büyük bir acı, tarifi yok" diyerek zorlu süreci anlattı.
MFÖ'nün isim değişikliğine ilişkin olarak Aysun Uğur, "İnsanlar da evine ekmek götürüyor, kolay değil tabii ki sahneye çıkacaklar. Ben çok üzülüyorum eleştirilmelerine. İnsanlar çalışmak zorunda." şeklinde görüş belirtti.

Özkan Uğur'un kaybının ardından MFÖ'nün yaşadığı değişiklikler ve grup isminin 'MF' olarak değiştirilmesi, Aysun Uğur'un duygusal açıklamalarına yol açtı. Aysun Uğur, bu sürecin zorluğuna ve Özkan Uğur'un anısına saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı.