Ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan "Kızıl Goncalar" dizisi hakkında övgü dolu yorumlar yaptı. Dizinin senaryosu ve oyunculuklarını beğendiğini belirten Demirtaş, her bir oyuncu için ayrı analizler de paylaştı.

İzzet Yıldızhan’ın eşi kim, kiminle evli, eşini görenler büyülendi; Şanslı adamsın İzzet Yıldızhan’ın eşi kim, kiminle evli, eşini görenler büyülendi; Şanslı adamsın

Kızıl Goncalar Zeynep 5

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda dizinin oyuncularına hayranlığını dile getirdi. Özellikle Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz'ın performanslarını öven Demirtaş, bu isimlerin hepsinin çok yetenekli olduğunu belirtti.

Ozgu Namal Kizil Goncalar Dizisiyle Ekranlara Donuyor 9957

Demirtaş, dizinin yapımcıları Faruk Turgut ve ekiplerine de teşekkür ederek, "Kızıl Goncalar"ı izlemeyenlere mutlaka izlemelerini tavsiye etti.

Demirtaş'ın Oyuncular Hakkındaki Yorumları

Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd): "O nasıl bir oyun gücüdür? Cüneyd rolünü oynayan her rolü oynar bu Dünyada. Sadece söyleyeceği cümleleri bile ezberlemek büyük bir iş. Öyle bir MİSTİK hava veriyor ki kapılıyorsunuz."

Erkanavcijpeg S Nvu M4 R Ckio Ux V O Q93 K K Q

Erkan Avcı

(Sadi Hüdayi Efendi): "Sadi Hüdayi Efendiyi başka kim oynayabilirmiş? Resmen günlük hayatımda bazen konuşma tarzını taklit ettiğimi fark ettim. Beni o kadar etkilemiş yani. Pragmatist bir tarikatçıyı muazzam canlandırıyor."

Özgü Namal

"Son derece güçlü bir karakter. Muazzam bir oyunculuk yeteneği. Yurtdışında olsa Monica Bellucci havasında Audrey Hepburn şeklinde ağırlanacak bir oyuncu."

Ozcan Deniz In Ilk Esi Ortaya Cikti 1654436431 785 X750

Özcan Deniz

"Ben hayatımda kendisini Özcan Deniz kadar geliştiren bir aktör görmedim. Rolünü öyle bir sırtlıyor ki işte Başrol diyorsunuz... Yani ben kendisini izlerken bir Psikiyatr izlediğimi zannediyorum. Bu da sanırım büyük bir başarı."

111506818 Mina Demirtas1

Mina Demirtaş

(Zeynep): "Mina ile bir Akrabalığımız yok :-) Ama küçük kardeşim olsun isterdim. Muazzam bir yetenek. Zeynep rolünü, zeki muhafazakar rolünü, çok ama çok iyi oynuyor."

Esma Yılmaz

"Esma da duygusal modern rolünde muazzam... Böyle genç yetenekleri izlemek çok büyük zevk."

Demirtaş'ın Genel Değerlendirmesi

"Kızıl Goncalar bir efsane... İzlemeyen kalmasın: Benim gibi çok sayıda Türk dizisi seyretmeyen biri söylüyor bunu. Aktörler ve Aktrisler muazzam... Her biri hakkında söyleyeceklerim var."