Ünlü oyuncu Özgü Namal, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kubilay ve Akile Namal çiftinin çocuğu olarak doğan Namal'ın çocukluğu Üsküdar, Bağlarbaşı, Kuzguncuk, Nakkaştepe gibi İstanbul'un çeşitli semtlerinde geçti. Oyunculuğa olan ilgisiyle 14 yaşında Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nda sahne almaya başladı.

KARİYERİNDEKİ YÜKSELİŞ

Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nde eğitim gören Özgü Namal, daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Profesyonel kariyerine Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla başlayan Namal, televizyon dünyasına ise "Affet Bizi Hocam" dizisiyle adım attı.

Ozgu Namal

Selahaddin Eyyubi Gökçiçek gerçek adı ne, aslen nereli kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim? Selahaddin Eyyubi Gökçiçek gerçek adı ne, aslen nereli kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim?

BAŞARILI PROJELER VE ÖDÜLLER

Konservatuardan mezun olduktan sonra "Sır Çocukları" filmiyle dikkatleri üzerine çeken Namal, 14. Ankara Film Festivali'nde "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. "Büyü", "Anlat İstanbul", "Kurtlar Vadisi" gibi önemli yapımlarda yer alan Namal, "Hanımın Çiftliği" dizisindeki performansıyla da büyük beğeni topladı.

ÖZEL HAYATI VE BAŞARILARI

Özgü Namal, oyunculuk kariyeri boyunca birçok ödül kazandı. İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu (Dram) ödülü de dahil olmak üzere birçok prestijli ödüle layık görüldü. Ayrıca tiyatro alanında da başarılı işlere imza atan Namal, birçok tiyatro oyununda da başarılı performanslar sergiledi.

SON DÖNEM PROJELERİ VE ÖZEL HAYATI

2013 yılında Mahinur Ergun'un senaryolaştırdığı "Merhamet" dizisinde Narin karakteriyle başrolde yer alan Namal, bu projede gösterdiği performansla da takdir topladı. Özel hayatında da dikkat çeken Namal, reklamcı Ahmet Serdar Oral ile birliktedir ve bir oğlu vardır. Başarılı oyuncu, sektördeki başarılı kariyerine devam etmektedir.

172641000 Ozgu Namal Ahmet Serdar Oral